Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής για την αυθόρμητη προσφορά στην τράπεζα αίματος από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Β/Α

Αρχείο 2017
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής ευχαριστεί θερμά τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βορειοανατολικής Αττικής, οι οποίοι αυθόρμητα μετέβηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεννηματά» και προσέφεραν αίμα για την Τράπεζα Αίματος που διατηρεί εκεί η Ένωση μας.

Με την ενέργεια τους αυτή, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. , χαρίζοντας δέκα λεπτά από τον χρόνο τους δώσανε ζωή και ελπίδα στηρίζοντας έμπρακτα το έργο μας.

Η Τράπεζα Αίματος της Β/Α Αττικής ιδρύθηκε το 2013. Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί δύο μεγάλες εθελοντικές αιμοδοσίες  και χάρη στην ανταπόκριση των συναδέλφων που συμμετείχαν σε αυτές, η Ένωση μας έχει  καλύψει ανάγκες σε δεκάδες συναδέλφους  καθώς και σε  συγγενικών προσώπων αυτών.

Πέραν όμως των προγραμματισμένων αιμοδοσιών που διοργανώνονται, η εθελοντική αιμοδοσία συνεχίζεται για όποιον συνάδελφο μπορεί και επιθυμεί να προσφέρει αίμα, μεταβαίνοντας σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο και δηλώνοντας ότι προορίζεται για την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής.

Γίνεται μνεία ότι με την την υπ’ αριθμ. 1005/16/1013162 από 25/05/2016 διαταγή του Αρχηγείου εφεξής  χορηγείται  τετραήμερη ειδική άδεια αιμοδοσίας στο προσωπικό που προσφέρει εθελοντικά αίμα στις Τράπεζες Αίματος των Συνδικαλιστικών φορέων και όχι μόνο στις Τράπεζες Αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δείτε τώρα την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ